Njoftime punesimi

Kerkesa per pune

Nese jeni ne kerkim te nje pozicioni pune, apo nese gjendeni perpara dilemes per te ndryshuar vendin e punes ku ndodheni aktualisht, dergoni CV-te tuaja dhe te dhena te tjera ne adresen e email-it: egjoka@egj-consulting.com