Njoftime punesimi

Rreth nesh

EGJ-Consulting eshte nje kompani e re shqiptare qe ofron zgjidhje dhe sherbime ne fushen e Burimeve Njerezore. Rekrutimi dhe menaxhimi i Burimeve Njerezore, eshte element kyc ne suksesin e cdo biznesi. Gjithnje e me shume, efikasiteti dhe te ardhurat e nje sipermarrjeje private, po varen ne menyre direkte nga Burimet Njerezore. Deri dje, rekrutimi i stafit te ri dhe gjithcka qe lidhej me menaxhimin e nevojave dhe kerkesave te punonjesve, behej nga drejtuesit e larte. Por zhvillimi i shoqerise, zgjerimi i bizneseve dhe rritja e konkurences, nxori ne pah nevojen per profesionalizem te larte ne kete proces. Drejtuesit e nje biznesi jane bere tashme koshiente per pasojat qe sjell nje rekrutim jo profesional dhe i nxituar. Kostoja e punesimit (qofte edhe per nje periudhe te shkurter kohore) te nje individi i cili nuk u pershtatet kerkesave te postit dhe kompanise, eshte disa here  me e madhe se sa kostoja e nje rekrutimi te kujdesshem dhe ne menyre profesionale. Po keshtu, pakujdesia ne menaxhimin e burimeve njerezore, mund te sjelle si pasoje pakenaqesine e punonjesve, renien e produktivitetit dhe deri edhe largimin e tyre nga kompania. Per te mos arritur deri ketu, eshte shume e rendesishme te ndiqet nje politike e organizuar mire per menaxhimin e stafit; qe nga trajnimet e vazhdueshme, vleresimet mbi performancen e secilit punonjes, rishikimet e niveleve dhe pagesave si dhe motivimet e ndryshme. 

Stafi i EGJ-Consulting eshte ne gjendje te plotesoje cdo nevoje tuajen ne fushen e rekrutimit, menaxhimit dhe trajnimit te burimeve njerezore.       

Ne synojme te ndertojme lidhje afatgjata me klientet tane. Parimet kyce te filozofise sone qe kane kontribuar ne aftesine per te vendosur marredhenie afatgjata me klientet, jane; ndershmeria, konfidencialiteti, objektiviteti dhe shpejtesia.